X

ETT PRIVATLÅN SOM PASSAR DIG OCH DINA BEHOV

Behöver du låna pengar? Balanzia erbjuder privatlån på upp till 250 000 kronor utan säkerhet.

Vi har en stark tro på individens egen vilja att lösa sina ekonomiska svårigheter men ibland behövs hjälp i form av exempelvis ett samlingslån för att komma på fötter igen. Det är där Balanzia kan hjälpa till. När du kontaktar oss eller ansöker om ett privatlån via vår hemsida gör vi en bedömning utifrån hur din ekonomiska situation ser ut idag - inte hur den har sett ut historiskt. Har du betalningsanmärkningar behöver inte det innebära att du får ett nej av oss, vi gör en individuell bedömning med fokus på hur din betalningsförmåga kommer se ut framåt. Vi tror på en andra chans!

 

FÖR ATT ANSÖKA MÅSTE DU:

  • Vara över 20 år
  • Ha minst 180 000 kronor i årsinkomst
  • Vara tillsvidareanställd, egen företagare eller pensionär
  • Varit folkbokförd i Sverige minst 2 år
  • Betala skatt i Sverige
  • Vara fri från skulder hos Kronofogden

Balanzia erbjuder inte lån som tas i syfte att köpa eller behålla äganderätt till hus, tomträtt eller bostadsrätt. Om du har en medlåntagare ökar dina chanser att bli beviljad ett lån då ni är två som delar på kostnaderna.

 

 

 

LÅN UTAN SÄKERHET

Balanzialånet är ett lån utan säkerhet, även kallat blancolån. Det innebär att du inte behöver lämna din bil eller bostad som säkerhet för lånet. Du kan låna mellan 10 - 250 000 kr och blir du beviljad ett lån har du oftast pengarna på kontot redan nästa dag.

 

INDIVIDUELL RÄNTESÄTTNING

Vi tillämpar individuell ränta, vilket innebär att vi gör en bedömning och ger dig en ränta utifrån hur din ekonomiska situation ser ut.

 

ELEKTRONISK SIGNERING

Du kan enkelt när lånet är beviljat signera kreditavtalet elektroniskt med Mobilt BankID eller BankID.

 

LÅNESKYDD INNEBÄR TRYGGHET

Låneskyddet är en frivillig försäkring som skyddar din och familjens ekonomi om något oförutsett händer som att du blir sjuk eller arbetslös, då täcker försäkringen din månadskostnad i upp till 12 månader.  Vid dödsfall täcker försäkringen hela återstående lånebeloppet. Försäkringsbrev och villkor skickas till dig så snart din ansökan är beviljad och försäkringen aktiverad.  Läs igenom villkoren och spara dem, där framgår försäkringens omfattning och undantag.

3 månader kostnadsfritt. När lånet utbetalats ingår utan extra kostnad ett låneskydd de första 3 månaderna. Du betalar sedan 9% av månadsbeloppet. För ett lån på 50 000 kr och exempelränta på 7,75%  och löptiden 5 år är kostnaden 92 kronor i månaden och vid ett lånebelopp på 150 000 kr och samma exempelränta och 15 års löptid är kostnaden 130 kronor i månaden. Den exakta kostnaden för ditt lån får du genom att ta ditt månadsbelopp och multiplicera det med 0,09. Du kan närsomhelst säga upp ditt låneskydd.

Allmänna villkor låneskydd »    

Förköpsinformation låneskydd »

Faktablad låneskydd »

LÅNEERBJUDANDE

Lånebelopp:

10 000 kr - 250 000 kr

Återbetalningstid:

1 - 15 år

Nominell ränta:

5,75 % - 19,75 % (rörlig)

Månadsbelopp:

Fast belopp varje månad (annuitet)

Aviseringsavgift:

10 kr

Uppläggningsavgift:

300 kr

Påminnelseavgift:

60 kr

Förseningsavgift:

100 kr

Inkassokrav:

180 kr

Dröjsmålsränta:

Nominell ränta + 12%

   
   

 

LÅNEEXEMPEL

Vid ett lånebelopp på 100 000 kr som återbetalas på 5 år med exempelränta 7,75%, en uppläggningsavgift på 300 kr och en aviseringsavgift på 10 kr blir den effektiva räntan 8,39%.Månadsbeloppet blir 2 026 kronor och det totala beloppet  att betala blir 121 860 kronor.

Allmänna villkor »

SEKKI »

 

LÄS MER

AmTrust Dataskydd »

Information om GCC Capital AB såsom anknuten förmedlare »

Information om AmTrust Nordic AB »

 


Lånekalkyl

 

I lånekalkylen får du en ungefärlig månadskostnad för ditt lån. Din exakta kostnad och ränta får du när du ansöker om ett lån hos oss. Den baseras på de uppgifter du lämnat och en kreditupplysning från UC. Månadsbeloppen förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela lånetiden. Avrundning görs till närmast högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.