Om Balanzia

Balanzia är för dig som söker ett nytänkande och modernt alternativ till storbankerna.

Om Balanzia - våra kärnvärden

Vi på Balanzia arbetar passionerat för att hjälpa företag och privatpersoner med finansiering. Hos oss får du en engagerad handläggare, personlig service och en rättvis bedömning. Vi vet att fler och fler upptäcker att det finns många alternativa finansieringskällor vid sidan om storbankerna, och vi vet att vi kan komplettera storbankernas erbjudande med konkurrenskraftiga erbjudanden, genom riskbaserad prissättning, hög servicenivå och ett stort engagemang. 

Vi är Du-fokuserade, lösningsorienterade och trygga. Med detta menar vi till att börja med att vi har ett ödmjukt och personligt bemötande, och att vi agerar med respekt och en stor portion nyfikenhet på nya affärsmöjligheter, kunder och verksamheter. Vi är lyhörda och ser till Dina möjligheter, önskemål och behov, med kompetens och affärsmannaskap. Som en mindre och relativt nystartad aktör klarar vi dessutom av att vara flexibla utan att vara långdragna. Den stora likheten med storbankerna är möjligen att vi liksom dem också kontrolleras av Finansinspektionen, vilket vi förvaltar genom att ge dig som kund en känsla av öppenhet, enkelhet och trygghet.  

Kontakta oss gärna på info@balanzia.se och lär känna oss bättre du också!

Vår vision

Vår vision är att vi bidrar till samhällsinsatsen i att finansiera ärliga låntagare i Sverige och Finland som vill öka sin egen potential, och erbjuda ett mervärde som varje kund vill betala för att behålla och får av oss varje dag.

Vår mission

Vi bemöter småföretagare och privatpersoner med finansieringsbehov och andra intressenter på ett personligt, tryggt och samtida sätt. Våra kunder får ett mervärde i form av ett tillmötesgående med lyhördhet, långsiktighet och ambition. 

Balanzia är ett registrerat varumärke och en bifirma till GCC Capial AB


Om GCC Capital 

Under 2016 startades Balanzia som en bifirma till GCC Capital AB med uppdraget att erbjuda ett bredare produktutbud till såväl företag som konsumenter i Sverige och i Finland. 

Bolagets rötter härstammar dock från 1950-talet, och är sedan 1995 ett kreditmarknadsbolag. GCC Capital, som tidigare hette Gambro Credit AB, ingick som en del i Gambrokoncernen där man tillhandahöll finansiering av Gambroutrustning globalt. Alltsedan dess har GCC Capital fokuserat och specialiserat sig på leasing, vilket alltjämt är ett produktområde inom bolaget, tillsammans med rörelsekrediter till företag samt olika typer av fastighetskrediter respektive finansiering till aviationindustrin. GCC Capital har tillstånd att bedriva verksamhet i ett flertal europeiska länder. 

GCC Capital erbjuder privatpersoner konkurrenskraftiga villkor för sparande på kort och längre sikt. Du som sparar hos GCC Capital AB kan känna dig helt trygg. Samtliga våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin som ersätter kapital och ränta med upp till 950 000 kronor per kund. GCC Capital AB står under Finansinspektionens tillsyn. 

Läs gärna mer om bolaget på www.gccab.com. För att ansöka om att öppna ett sparkonto, följ länken nedan: 

https://www.gccab.com/spara

Kontakta oss

  • *
  • *
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.