Låna till bil via Balanzia

Billån - så finansierar du ditt bilköp 

Att låna till bil är ett stort beslut, därför är det viktigt att känna sig trygg och påläst inför affären. Här går vi igenom de olika finansieringslösningar som erbjuds när du hittat din drömbil. 


Att köpa en bil – ny såväl som begagnad, är en utgift som de flesta behöver hjälp med att finansiera. Men vad finns det för alternativ när det kommer till bilfinansiering? Här listar vi tre vanliga alternativ: 


Finansiera bilen med ett privatlån.

Tar du ett privatlån (även kallat blancolån) har du friheten att använda pengarna till vad du vill och många väljer då att använda det till en ny bil. Lånet Balanzia erbjuder är ett så kallat blancolån, det vill säga lån utan säkerhet. Med ett privatlån kan du låna till en bil utan krav på kontantinsats. Du kan använda lånet till att köpa bil både från privatperson eller via en bilhandlare. Att ta ett privatlån för att köpa bil är ett alternativ om du exempelvis inte har en fast anställning, saknar kontantinsats eller har betalningsanmärkningar. Vi erbjuder en individuell ränta på mellan 5,95 – 19,75%.


Billån – ett lån med bilen som säkerhet

Ett billån är ett så kallat lån med säkerhet, där pengarna är öronmärkta till ett köp av en bil eller annat fordon. Villkoret för lånet är att man betalar cirka 20% av bilens värde i kontantinsats som en säkerhet. Det går också bra att byta in sin gamla bil om man har någon. Skulle låntagaren få problem att fullfölja sina betalningar kan långivaren lösa in bilen och få tillbaka hela eller delar av det belopp som lånades ut.Frågor & svar

BEHÖVER JAG HA EN KONTANTINSATS?
Om du använder ett blancolån som bilfinansiering behöver du ingen kontantinsats.
KAN JAG LÅNA TILL BIL MED BETALNINGSANMÄRKNINGAR?
Vi accepterar betalningsanmärkningar så länge din ekonomi idag är god. Vid ansökan gör vi en individuell bedömning följt av en kreditupplysning via UC.
VAD BLIR MÅNADSKOSTNADEN?
Månadskostnaden är individuell och baseras på lånets storlek, löptid och ränta. Här kan du räkna på lånekostnaden baserat på en exempelränta.

Kontakta oss

  • *
  • *
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.