X

LÅNA PENGAR MED BETALNINGSANMÄRKNINGAR

 

Hos Balanzia kan du låna pengar med betalningsanmärkningar och utan säkerhet. Vi tror på en andra chans och när du ansöker om ett privatlån hos oss gör vi en individuell bedömning av hur din ekonomiska situation ser ut idag. Om du har dragit på dig betalningsanmärkningar men idag har en ordnad ekonomi kan vi bevilja dig lån. Det är alltså inte omöjligt att få lån, trots betalningsanmärkningar.

 

Vad är det för lån ni erbjuder?

Vi erbjuder ett privatlån, så kallat blancolån. Blancolån är ett lån utan säkerhet vilket betyder att du inte behöver lämna bilen eller bostaden som säkerhet. Med ett blancolån kan du:

 • Få ett snabbt svar på din ansökan.
  Vi strävar efter att du ska få svar inom 24 timmar när du ansöker om lån online. Blir du beviljad så har du ofta pengarna på kontot inom 1-2 dagar.
 • Använda pengarna till vad du vill.
  Med ett blancolån är du fri att använda pengarna till vad du vill. Olikt ett billån där pengarna är öronmärkta till ett fordon kan du använda ett blancolån till exempelvis renovering, en resa eller ett större inköp.
 • Lösa dyra smålån och krediter.
  Ett blancolån kan också vara räddningen för dig som har ansträngd ekonomi och behöver samla dina dyra smålån och krediter. Med det större lånet löser du alltså dina gamla skulder och får en chans att starta om din ekonomi

   

   

  Hur mycket får jag låna?

  Vi erbjuder lån utan säkerhet på mellan 10 000 - 300 000 kronor. Fyll i ansökan här.

   

  Vad krävs för att få lån trots betalningsanmärkningar?

  För att söka lån hos oss krävs att du uppfyller våra grundkrav:
 • Vara 20 år fyllda
 • Ha en årsinkomst på 180 000 kronor
 • Vara tillsvidareanställd, egenföretagare eller pensionär
 • Ha varit folkbokförd i Sverige i minst två år
 • Betala skatt i Sverige
 • Inte ha några skulder hos Kronofogden
 • Vid ansökan kommer vi göra en UC på dig för att säkerställa att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Här kan du läsa våra fullständiga villkor för att låna pengar.

   

  Vad gör att Balanzia kan bevilja lån med betalningsanmärkningar när många andra säger nej?

  Vad som skiljer oss åt är att vi ser framåt snarare än bakåt. Om du idag har en ordnad ekonomi och en stadig inkomst kan vi bevilja dig lån trots betalningsanmärkningar - vi tror på en andra chans. När du gör en låneansökan hos oss gör vi en bedömning av din ekonomiska situation och räntan sätts individuellt.

  En betalningsanmärkning får du om du inte skött dina fakturabetalningar i tid. När man får en betalningsanmärkning finns den registrerad i tre år innan den försvinner. Tre år är en lång tid och anledningen till att man dragit på sig anmärkningar kan variera. Många som kontaktar oss har idag en ordnad ekonomi men deras tidigare betalningsanmärkningar hindrar dem från att exempelvis teckna abonnemang, ta lån eller hyra en bostad.

  Vi tror på individens egen förmåga att vilja göra rätt för sig - kanske hade du det trassligt ekonomiskt ett tag men har idag en ordnad ekonomi och fast inkomst. Många långivare kan neka dig lån om du har en timanställning, är frilans eller precis har startat bolag. Vi vill inte att man ska straffas för att man vågar satsa och väljer att gå sin egen väg. När du vänder dig till oss gör vi en individuell bedömning av din situation. Om vi anser att du kan klara den månadskostnad som lånet innebär kommer vi bevilja dig lån oavsett hur din ekonomiska historik ser ut. Mer information om betalningsanmärkningar hittar du här.